Weiter zum Inhalt
Verse raw foods op een houten tafel

Raw Food: Wat Is het en Waarom Zou je het Eten?

Raw food, of het rauw voedsel dieet, is de laatste jaren erg populair geworden. Maar wat zijn raw foods en welke voordelen heeft het? En zijn er ook voedingsmiddelen die je beter niet rauw kunt eten of die juist beter voor je zijn als je ze verhit? Dat klopt, in dit blogartikel leer je hoe dit precies zit en hoe je raw foods het beste aan je dieet toevoegt.

Endurance bar in chocolade eiwitpudding recept

Endurance bar recept: Protein Chocolate & Vanilla Jar

Wil je eens een bijzonder ontbijt proberen? Of iets lekkers om mee op te laden na je workout? Dan is dit eiwitrijke Endurance recept van Lola echt iets voor jou!
Endurance bar naast sportschoen

De Kracht van Whole Foods: Wat Maakt Endurance?

“Het begint allemaal met goede voeding.”

Dat is het eerste wat we zeggen als we ons concept uitleggen. De kracht van onze functionele voeding ligt namelijk niet enkel in de supplementen, maar in de combinatie van supplementen met whole food ingrediënten als basis.

Paddenstoel poederextracten op witte lepels

Waarom alle Functional Bites extracten van paddenstoelen bevatten

Wist je dat mensen en paddenstoelen zo’n 85% RNA en 50% DNA delen? Dat betekent dat paddenstoelen eigenlijk dichter bij mensen en dieren staan dan bij planten. Dat klinkt misschien gek, maar ver terug in onze evolutie zijn we afgesplitst van een gezamenlijke voorouder.

Dein Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist derzeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Danke, dass Sie uns kontaktiert haben! Wir melden uns bald bei Ihnen. Danke fürs Abonnieren Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es verfügbar ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können