Weiter zum Inhalt

Rückgaberecht

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 30-12-2022.

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Dat kan komen doordat het product niet overeenkomt met de verwachtingen of vanwege andere redenen. In vrijwel ieder geval kun je je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen annuleren.

Het herroepingsrecht komt alleen te vervallen als het product dat je kocht minder dan een maand lang houdbaar is en dat product vanwege die reden in een sale is verkocht. Op dat moment weet je namelijk dat het om een kort houdbaar product gaat waardoor het product niet meer binnen het herroepingsrecht past.

Na annulering krijg je 14 dagen de tijd om je product retour te doen. Als wij eenmaal het product binnen hebben, zullen wij het volledige orderbedrag + verzendkosten terugsturen. De kosten die jij maakt om het naar ons toe te sturen komen overigens wel voor jouw rekening.

Zorg ervoor dat je het product inclusief toebehoren naar ons toestuurt en redelijkerwijs in originele verpakking verzendt. Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan noodzakelijk, dan kunnen wij waardevermindering van het product aan jou doorrekenen. Wij behandelen jou goed en jij onze producten, zo simpel is dat. 

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je een e-mail sturen naar hello@functionalbites.nl. Zet je ordernummer en het woord “retour” in het onderwerp, dan pikken wij het zo snel mogelijk op. Als wij eenmaal het product in goede orde hebben ontvangen, dan staat jouw geld binnen 14 dagen op jouw rekening.

Ruilen

Als je het product wil ruilen, dan kan dat! Neem daarvoor contact op met hello@functionalbites.nl. Let daarbij wel op dat de kosten voor de verzending en het terugsturen van het pakket voor jouw rekening komen.

Verkeerd bezorgadres
Heb je een verkeerd bezorgadres doorgevoerd? Dat overkomt de beste! Mail ons zo snel mogelijk via hello@functionalbites.nl of neem contact op via een van onze social media kanalen. Dan gaan wij proberen om de bestelling nog te veranderen. Het kan zijn dat je bestelling al is verwerkt - in dat geval kijken we samen naar een gepaste oplossing.

Garantie en klachten

Wij maken al onze producten met liefde en doen logischerwijs alles om het product in de beste conditie bij jou aan te leveren. Het kan voorkomen dat een product kapot gaat tijdens de verzending of dat er iets anders gebeurt waardoor jij recht zou hebben op garantie. In dat geval kun je contact opnemen met ons via hello@functionalbites.nl.

In het geval dat je een gebrek constateert, verzoeken we je ons hierover binnen 2 maanden na de constatering, maar uiterlijk 1 maand vóór de houdbaarheidsdatum, te informeren. Wij onderzoeken dan of je in aanmerking komt voor een vervangend product? 

In het ergste geval heb je een klacht over onze producten of anderszins. Het oplossen daarvan vinden wij enorm belangrijk. Neem contact met ons op en wij doen er alles aan om er samen uit komen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Dein Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist derzeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Danke, dass Sie uns kontaktiert haben! Wir melden uns bald bei Ihnen. Danke fürs Abonnieren Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es verfügbar ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können