Weiter zum Inhalt

Versandbedingungen

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 30-12-2022.

Wij doen ons best doen om jouw bestelling zo snel mogelijk door te voeren en bij jou af te leveren. Bestellingen die voor 12:00 ‘s middags worden gedaan, worden hoogstwaarschijnlijk op dezelfde dag verstuurd. Het kan zijn dat ons dat niet lukt, in dat geval gaat jouw bestelling de volgende dag op de post. De gemiddelde levertijd in Nederland is 1-3 werkdagen. Mocht je meer informatie willen over jouw bestelling, neem dan contact op via onze socials of via hello@functionalbites.nl.

Naast bestellingen in Nederland, leveren wij ook binnen de EU. Duitsland en België zijn landen waar wij onze producten makkelijk naar kunnen versturen. Dat doen wij dan ook zo spoedig mogelijk, met een gemiddelde levertijd van 1 week. Voor overige EU landen kun je contact met ons opnemen voor je bestelling. Dan voeren wij de order door en zorgen wij voor een gepaste verzendwijze.

Niet voorradige producten

Soms zijn de producten niet voorradig, dan kan de levering nog iets langer duren. In een ander geval zou je de producten in een pre-sale kunnen hebben gekocht. In dat geval zullen wij jou actief op de hoogte brengen wanneer jouw bestelling wordt verzonden.

Onze producten worden exclusief verzendkosten op onze website vermeld. Op het moment dat je gaat afrekenen, wordt gewogen hoe zwaar je pakketje zal zijn. Op basis daarvan wordt een verzendtarief vastgesteld.

Dein Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist derzeit leer.
/de/collections/all
'>Klicken Sie hier, um den Einkauf fortzusetzen .
Danke, dass Sie uns kontaktiert haben! Wir melden uns bald bei Ihnen. Danke fürs Abonnieren Danke schön! Wir informieren Sie, sobald es verfügbar ist! Die maximale Anzahl von Artikeln wurde bereits hinzugefügt Es muss nur noch ein Artikel in den Warenkorb gelegt werden Es sind nur noch [num_items] Artikel übrig, die dem Warenkorb hinzugefügt werden können