Skip to content

All reviews

Based on 90 reviews
92%
(83)
8%
(7)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Try-Out Box
Petra Hillebrands
Top

Korte communicatielijnen bij vragen, een lekker smakend, niet brokkelend, mooi uitziende reep. Voor mij wat te sterk, maar met een derde reep kan ik prima functioneren. Daarna geen hongerklap ervaren, die ik bij koffie wel heb. Dus: Top.

Top product

Erg lekker, voedzaam, en goed
Normaal krijg ik van veel producten pijn maar hier geen last van gehad! Gaf me voldoende energie om weer verder te kunnen met mijn dag!! 10/10

M
Try-Out Box
Micha Scholte
endurance bar

Ik heb van functionel bites een try-out pakket ontvangen en ik vond alle producten lekker. Het product dat er voor mij echt uitsprong was de endurance bar. Super lekker maar ook echt fijn voor tijdens of voor het sporten aan. Zeker een aanrader voor mensen die veel sporten, of gewoon voor als je zin het in lekkere snack.

A
Try-Out Box
Arjan van den Brandt
Heerlijk en bevorderend voor sport prestatie.

Was van te voren enorm benieuwd of dit invloed zou hebben op mijn hardloopprestatie. Tijdens het hardlopen gebruik gemaakt van 1 van de repen. En merkte een enorm verschil. Het verschil zat hem in dat ik nieuwe energie kreeg. Ben er erg tevreden over.

R
Unwind rawnola
Robbert Slagers

Unwind rawnola

Perfecte lunch

Als broodliefhebber voor ontbijt eet ik de granola met de lunch. Fijne tekstuur, goede energie voor de rest van de dag en niet te zoet.

Prettige bite (en goede energie)

Prettige bite. Je hebt niet het idee, dat je direct heel vol raakt. Wel heb je prettige energie erbij voor langere tijd. De zoet-factor is prettig, maar zeker niet overheersend. Je proeft genoeg (lekkere) andere ingrediënten!

Really good Bar!

As a trail Runner I already tried many different bars. These bars are delicious, good digestible and fill your Body with the right nutrients to perform longer. I already made a big order for my running season. Greetings from Switzerland and Thanks a lot!!

C
Flow Rawnola
Charlotte
Aanrader!

Dagelijks gegeten voor het ontbijt op vakantie. Met (Griekse) yoghurt en wat fruit. Goede bite/fijne textuur. Direct goede energie voor de dag, maar geen 'overkill'. Prettige mix aan ingrediënten (niet té veel van het ene of andere). Zelf houd ik ook erg van de kleine toevoeging van de cacao.

Love the effect, but prefer taste of endurance-bar

I absolutely love the focussing effect this bar has. It eally helps me doing deep work or focus during sports (boxing and sparring). But I don't really like tahini, so i do not enjoy the flavor. I would really love to combine the effect of this bar with the flavor of the endurance bar.

Endurance een wonder voor de 4D

De laatste dag van de Nijmeegse vierdaagse 2023 ontmoet ik een ervaren loper, ruim 70 plus, die zijn verbazing over zichzelf uitsprak. Zonder getraind te hebben verwachtte hij het één dag vol te houden. Zijn agenda voor dag 2, 3 en 4 had hij met andere afspraken gevuld. ‘Er is een wonder over mij neergedaald,’ mijn agenda heb ik leeg moeten vegen, ik loop nog steeds, zei hij. Dan is er over mij ook een wonder neergedaald, zo dacht ik. Zonder training ben ook ik de vierde dag op de been. Dat moet het wonder van de ‘endurance’ zijn. Prettig een aards wonder waar ik vat op heb.
In mijn wandelgang heet de reep ‘de spirit van Merlijn’. Een smaakvolle, energie boost waarmee ik op vleugeltjes ging. In porties over de dag verdeeld, bleef mijn energie op een constant peil. Geen moment van er door heen zitten, een aanhoudend positieve mindset. De reep is voedzaam waardoor minder andere voeding nodig, rust voor de maag tijdens de inspanning.
Kortom, een absolute aanrader tijdens de lange afstand mars van ‘the walk of the world’.

F
Functional Bars Mix-pack
Francesca K.
They work!

I love the bars. Endurance is my favourite with the large chocolate chunks! They also keep you quite full, so it's great on the go, when you need to fuel up quickly.

Good Quality Food

I'm alergic to fake stuff and if i like something fake my Body says NO!
Body said Yesss

Veelzijdig

Lekker uit de koelkast met knapperige chocolade stukjes. En op een hete dag heerlijk smeuïge doordat de chocolade dan binnenin smelt

Best pre work-out ever

Neem 'm altijd twee uur voor het sporten voor een extra energieboost.

S
Functional Bars Mix-pack
Safrin Friedrichs
Geweldig lekker!

;-)

Sterke boost tennistoernooien

Heb deze reep gebruikt voor de sportschool en tennistoernooien. Merkte dat ik meer energie had en de prestaties beter waren, echt top voor halverwege het toernooi om even snel wat energy te krijgen. Bar heeft goede smaak en is niet te zoet daarbij zit er veel diversiteit aan smaken in de reep.

M
Unwind bars: fruity coconut brownie
Micha Scholte
Jummy

Ik vond de bars erg lekker en had ook het idee dat ze het gewenste effect hadden. De bars zijn voor mij jammer genoeg wel iets te duur om met regelmaat te kopen, vandaar ook de 4 sterren in plaats van 5. Ik denk dat ze namelijk voor meer mensen wat aan de dure kant zijn.
Maar los daarvan zeer blij met het product, ik zal zeker nog wel een wat bars van jullie uitproberen! ;)

F
Unwind bars: fruity coconut brownie
F Bergstra
Lekker!

Heerlijke reep om na een drukke dag even tot rust te komen.

Yum!

Bought it at the Vegan Lente Markt in Groningen, and just had it as a dessert on top of some soy yoghurt tonight! It’s super tasty, but healthy at the same time. Nice job

T
Unwind rawnola
Tim Smit
Yummy

Heerlijk met havermout in wat sojamelk. Ik laat het in een schaaltje een nacht 'weken' in de koelkast en neem het dan als ontbijt. Gezond, vullend en lekker! 🌱✌️👍

Smakelijk voedsel voor m'n hoofd

Smaakt goed, chill voor ontbijt, en ik heb het gevoel dat m'n hoofd er heel goed op gaat; voel me meer ontspannen en kan voor m'n gevoel helder nadenken.

Op zichzelf vind ik het wel wat een sterke smaak, ook wat zoutig, dus denk dat het wat aanvulling nodig heeft (zoals op de illustratie). Ik eet het zelf met veel soja yoghurt (200-300 mL) met los nog wat havervlokken en gemengde nootjes. Dan is het een perfect stevig ontbijt voor lichaam en hoofd!

T
Unwind bars: fruity coconut brownie
Tim Smit
Lekker!

Ik heb ze gewonnen via The Green Shift. Een heel pakket, erg lekker!

Heerlijke bars vol energie!

Oprecht een lekkere bar die ik eet voor het sporten. Ik zit boordevol energie met de reep!

L
Functional Bars Mix-pack
Liam De Molenaer
Veelzijdig en lekker

Heel fijn om zo de verschillende repen te testen en je favorieten te vinden. Lekkere reepjes voor elk moment van de dag. 😊

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Thank you for contacting us! We'll get back to you soon. Thanks for subscribing Thank you! We'll let you know when it's available! The maximum number of items has already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart